Najem IT rešitev po meri


Komu je namenjen najem IT rešitev po meri?

Najem IT rešitev in storitev po meri je namenjena vsem organizacijam, ki želijo najeti kakovostno IT infrastrukturo in storitve v oblaku in se hkrati primarno izogniti visokim investicijskim stroškom v lastniško infrastrukturo, ter zmanjšati stroške upravljanja in vzdrževanja IT okolja.

Nakup lastne strojne in programske opreme pogosto spremljajo visoki investicijski stroški, ki si jih nekatera podjetja ne morejo privoščiti. V želji, da bi znižali stroške investicije, večino strank sklene kompromise, tako da se odloči za nakup manj kakovostne opreme, ki pa ne zadovolji vseh lastnih potreb.

Ne sklepajte kompromisov in izberite kakovostno ter prilagodljivo IT okolje.


Kaj lahko storimo za vas?

V svetu najema IT rešitev smo se odločili, da ne bomo risali tabel in postavljali šablonskih cen. Namesto tega bomo prisluhnili vam in preučili vaše poslovne zahteve, ter vam ponudili možnost najema optimalne infrastrukturne rešitve, prilagojene zahtevam vaše organizacije.

Ne glede na vaše potrebe, vam bomo zagotovili prilagodljive in agilne IT storitve računalništva v oblaku, ki bodo podprle vaše poslovne procese. V nadaljevanju predstavljamo rešitve in storitve, za katere verjamemo, da lahko pripomorejo k večji produktivnosti.

Storitve in rešitve:

Najem IT okolja Računalništvo v oblaku – So celovite rešitve, prilagojene organizacijam, ki zagotavljajo povezljivost in mobilnost v dogovorjenih okvirjih. Stranka lahko izbira med najemom celotne ali delne IT infrastrukture.
HC Cloud Backup - Varnostno kopiranje podatkov na oddaljeno lokacijo Storitev omogoča intervalno samodejno shranjevanje podatkov na oddaljeno in varno lokacijo. Z uporabo te storitve dosežete, da so vaši podatki varovani pred morebitno izgubo.

najem IT rešitev

Spoznajte katere rešitve vam nudimo na področju računalništva v oblaku.

»  Več Informacij

pomoč na daljavo

Omogočamo vam varno in dostopno tehnično podporo kjer koli po svetu. Sejo za nadzor oddaljenega računalnika vzpostavimo v manj kot 30 sekundah.


» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni