HC Cloud Backup

varnostno kopiranje podatkov na oddaljeno lokacijoKaj lahko storimo za vas?

Podjetje HC Center vam v okviru storitve HC Cloud Backup - varnostnega kopiranja podatkov omogoča možnost, da sami določate količino in katere podatke boste kopirali iz vaših strežnikov ali posameznih delovnih postaj, na fizični oddaljeni lokaciji, ki ustrezata vsem standardom za zaščito in varnost podatkov.

Samostojno uporabo in upravljanje varnostnega kopiranja izvajate v časovnih intervalih s programom HC Cloud Backup, ki ga namestite na delovno postajo ali strežnik in dostopate do njega z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom. 

Storitev lahko naročite z izpolnitvijo obrazca

pdfHC Cloud Backup - priklop (.pdf 269KB)
pdfHC Cloud Backup - cenik (.pdf 393KB)

 

Prednosti:

Varnost Vaši podatki bodo varovani na dveh različnih oddaljenih lokacijiah, ki ustrezajo vsem standardom za zaščito in varnost podatkov.
Prilagodljivost Količino in razpored kopiranih podatkov lahko uravnavate sami.
Neodvisnost Kako, katere podatke in kdaj jih boste kopirali, je odvisno od vas.
Finančne prednosti Ni stroškov nakupa v strojno in programsko opremo, ni prikritih stroškov vzdrževanja in upravljanja.

V primeru, da stranka ne želi sama upravljati s kopiranjem lastnih podatkov, lahko v dogovoru opravlja kopiranje podjetje HC Center.

Več o HC Cloud Backup storitvi si lahko preberete tukaj:
pdfHC Cloud Backup - predstavitev (.pdf 208KB)


Zahtevek za 14 dnevno brezplačno preizkusno obdobje lahko naročite z izpolnitvijo spletnega obrazca.

Pomen varnostnega kopiranja na oddaljeno lokacijo:

Nesreče, kot so odpoved diska, napad virusa, kraja, požar, udar strele ali poplava, nas lahko doletijo kadarkoli in v najslabšem primeru tudi popolnoma uničijo naše podatke. Novo strojno opremo lahko kupimo, najamemo takoj, podatkov pa ne more nadomestiti nihče – zato jih je potrebno učinkovito varovati.


Izguba podatkov predstavlja strošek! Ali si lahko predstavljate posledice, v primeru izgube celotne dokumentacije vaše organizacije, ki ste jo vi in vaši sodelavci zbirali leta ali celo desetletja?

Večina uporabnikov lažno zaupa v strojno opremo in smo prepričani, da se nam kaj podobnega ne more pripetiti. Dejstvo pa je, da je naša računalniška oprema enako kot vsaka druga tehnična oprema ravno tako pokvarljiva. Potencialni vzroki za izgubo podatkov so lahko: sistemske napake, uničenje strojne opreme (trdi disk, pomnilnik…), pokvarljivost medijev, izpad elektrike, napake uporabnikov, nenamerno brisanje,itd.
V izogib izgubi podatkov, moramo pripraviti učinkovit načrt varnostnega kopiranja podatkov.

» Več informacij

najem IT rešitev

Spoznajte katere rešitve vam nudimo na področju računalništva v oblaku.

»  Več Informacij

pomoč na daljavo

Omogočamo vam varno in dostopno tehnično podporo kjer koli po svetu. Sejo za nadzor oddaljenega računalnika vzpostavimo v manj kot 30 sekundah.


» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni