Test: HP Color LaserJet Pro M252dw

22.09.2016

 
 HP CLJ M252dwOPIS IZDELKA
  • Dvo-stransko (Duplex) tiskanje
  • 18 strani na minut (barvno in č-b)
  • Tiskanje iz mobilnih platform iOS in Android
  • Upravljanje na dotik (barvni prikaz)
  • USB in mrežni (Ethernet) prikjučki
  • Proizvajalec: HP

HP Color LaserJet Pro M252dw je A4 barvni laserski tiskalnik, s podporo za dvo-stransko (duplex) tiskanje, z upravljanjem na dotik in kompaktnim ohišhem, zato je idealen za male pisarne in domače pisarne (SOHO). Uporabljate ga lahko tako preko žične ali brezžične povezave, tudi z mobilnimi napravami iOS in Android.

Povsem na novo zasnovano, kompaktno ohišje se ponaša z 73mm barvnim zaslonom, ki služi za upravljanje na dotik. Printer je kompatibilen s PC in Mac računalniki, ter iOS in Android mobilnimi napravami (nastavitev prek NFC), kar ga v kombinaciji z brežičnim delovanjem naredi za odličnega pomočnika za lokalno ali oddaljeno tiskanje iz širokega spektra naprav.

Kakovost tiska je ocenjena kot odlična, tako za dokumente z besedili kot slike. Tiskalnik je izrazito tih, saj hrup ne presega 59dBA na 0,5m. Kartuše za tisk in boben se nahajajo v posebnem modulu, ki se hitro odstrani, kar prinaša enostavno in hitro vzdrževanje.

Za ponudbo pošljite povpraševanje na: prodaja@hc-center.com.
nazaj » 

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni