Zakaj uporabljati original tonerje in/ali kartuše?

25.10.2016

 
 Proizvajalci so zelo jasni pri prednostih uporabe originalnih tonerjev in kartuš. Trdijo, da pristna kartuša ali toner ne zagotavlja le boljše kakovosti tiska, ampak tudi več tiskanih strani na vložek. Kot alternativo original tonerju ali kartuši, lahko uporabniki kupijo kompatibilne tonerje in kartuše, ki so ugodnejše, vendar lahko povzročijo škodo na tiskalniku, podajo slabšo kvaliteto tiska, izgubo garancije tiskalnika itd.

Proizvajalci se osveščanja uporabe originalnih tonerjev oziroma kartuš lotevajo na različne načine. Proizvajalec HP je tako posnel serijo interaktivnih filmov, ki na zabaven in zanimiv način osveščajo uporabnike o uporabi original tonerjev. V nadaljevanju posnetek prve epizode – Fashion victim:


 S promocijo želi HP opozoriti na slednje prednosti uporabe originalnih tonerjev in kartuš:
  • Zelo nizka tališčna točka – HP toner se tali hitro in izključno na določeni točki ter s tem zaščiti vašo izpis in tiskalnik.
  • Popolno prilagajanje – vsak toner je zasnovan tako, da se popolnoma in povsem prilagaja izbranemu modelu tiskalnika. Popolno ujemanje komponent je ključno za zanesljiv in kvaliteten izpis.
  • Statična elektrika – je sila, ki zagotovi, da je vsaka pika, črtica in decimalka na pravem mestu izpisa. Original HP tonerjih, zaradi te sile ustvarijo brezhiben izpis.
  • Pravilna barva – Za pridobitev npr. živahne oranžne, morate natančno združiti rumeno in vijolično. Samo original HP tonerji tiskajo dovolj tekoče, da bo oranžna barva videti oranžno in ne rumeno
Več filmov, na temo osveščanja uporabe original tonerjev, si lahko ogledate tukaj.
nazaj » 

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni