Poslanstvo in vizijaPoslanstvo


Podjetje HC Center obvladuje sodoben razvoj na področju načrtovanja, podpore in vzpostavitve informacijskih sistemov. Poslovni uporabniki nas poznajo predvsem po osredotočenosti na cilje, prilagodljivosti in brezkompromisnemu zadovoljevanju potreb s poudarkom na prilagajanju storitev, pisanih na kožo večini poslovnih okolij.

Poslanstvo_vizija_HC_Center

Vizija


Tudi v prihodnje bomo zagotavljali kakovostne storitve, kredibilno svetovanje ter iskanje najboljših razmerij med tehnologijami in rešitvami. Kot uspešno in kompetentno podjetje se nameravamo še naprej razvijati in širiti.

V podjetju HC Center se zavedamo pomembnosti znanja in se zavezujemo še naprej čimbolj celovito usposabljati. To nam omogoča v vsakem trenutku odgovoriti na zahteve trga in na nove izzive, ki jih prinaša globalizacija. Želimo zagotoviti visoko stopnjo motiviranosti kolektiva, rast prihodkov ter neprekinjen organizacijski razvoj podjetja. Tudi v prihodnje bomo največ pozornosti namenjali konkurenčnosti svojega poslovanja.

najem IT rešitev

Spoznajte katere rešitve vam nudimo na področju računalništva v oblaku.

»  Več Informacij

pomoč na daljavo

Omogočamo vam varno in dostopno tehnično podporo kjer koli po svetu. Sejo za nadzor oddaljenega računalnika vzpostavimo v manj kot 30 sekundah.


» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni