Razvoj IT rešitve po meri


Komu je namenjena IT rešitev po meri?

IT rešitev in storitev po meri je namenjena vsem organizacijam, ki želijo vzpostaviti oziroma izboljšati svojo IT infrastrukturo.

Kaj lahko storimo za vas?

Ne glede na to, kaj v tem trenutku vaše podjetje potrebuje: novo infrastrukturo, znižanje stroškov ali zakonsko združljivost, v vsakem primeru vam lahko z ustreznim znanjem in bogatimi izkušnjami priskočimo na pomoč.

Preučili bomo vaše poslovne zahteve, vam priporočili najboljše rešitve ter pomagali pri njihovi vpeljavi v vaše poslovno okolje. Z uporabo naprednih tehnologij, v povezavi s temeljito podporo, upravljanjem projektov, izobraževanjem uporabnikov ter prenosom znanj, lahko dosežemo visok dvig produktivnosti ter odzivnosti vsakega podjetja, kar ugodno vpliva tudi na tekoče stroške poslovanja.

Naše rešitve zagotavljajo, da IT-infrastruktura učinkovito podpre poslovne procese. V nadaljevanju predstavljamo rešitve, za katere verjamemo, da lahko vsakemu podjetju pripomorejo k večji produktivnosti.

Rešitve:

Virtualizacija in konsolidacija – optimizirata delovanje obstoječe infrastrukture, znižujeta stroške vzdrževanja in upravljanja starih, (pre)velikih IT sistemov.

Strežniški sistemi – so jedro informacijskih potreb vsakega podjetja in jih postavljamo za najrazličnejše namene, kot so podatkovni strežniki, poštni strežniki, terminalski strežniki, FTP strežniki in drugi, s katerimi dosežete optimalno organizacijsko okolje.

Diskovno pomnilniški sistemi - so bistven element obstoječe infrastrukture v podjetju, ki zagotavljajo varno hrambo podatkov z maksimalnim izkoristkom prostora, energije in vloženih sredstev.

Varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov – je zelo pomembno za vsako organizacijo, saj so podatki njihov največji kapital. Njihovo kopiranje in arhiviranje mora biti ustrezno urejeno v vsakem podjetju.

Varnost sistemov in uporabnikov – zagotavlja varen in učinkovit pretok informacij in podatkov po vseh kanalih na lokalnem in korporacijskem nivoju, ter pri tem zaščiti organizacijo pred vdori, virusi in ostalimi tehnološkimi grožnjami.

S katerimi tehnologijami upravljamo?

Ne glede na velikost vašega podjetja vam nudimo rešitve po meri, ki temeljijo na najsodobnejših tehnologijah.

Tehnologije s katerimi upravljamo so: HP, IBM, Microsoft, McAfee, Vmware, Symantec, Quiet rack, Netasq ter ostale tehnologije, v primeru, da stranka izrazi željo.

najem IT rešitev

Spoznajte katere rešitve vam nudimo na področju računalništva v oblaku.

»  Več Informacij

pomoč na daljavo

Omogočamo vam varno in dostopno tehnično podporo kjer koli po svetu. Sejo za nadzor oddaljenega računalnika vzpostavimo v manj kot 30 sekundah.


» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni