Diskovno pomnilniški sistemi


Kaj so diskovno pomnilniški sistemi?

Diskovno pomnilniški sistemi so bistven element IT infrastrukture v podjetju, ki zagotavljajo varno hrambo podatkov z maksimalnim izkoristkom prostora, energije in vloženih sredstev.


Kaj lahko storimo za vas?

V HC Centru vam nudimo profesionalne storitve postavitev in upravljanje z diskovno pomnilniškimi sistemi. Naši strokovnjaki so usposobljeni za delo z vsemi vrstami pomnilniških sistemov kot so SAN, iSCSI, NAS, ... S tem zagotovimo da so ključne informacije vedno na voljo in varno shranjene na ustreznih nosilcih.


Prednosti:
Naše izkušnje na področju hrambe podatkov vam pomagajo do:

Izboljšanja učinkovitosti in nižjih stroškov, kar dosežemo s pravilnim načrtovanjem, postavitvijo in konsolidacijo infrastrukture za hrambo podatkov.

Enostavnejšega upravljanja in nadzora nad podatki
z vpeljavo centraliziranih rešitev za izdelavo varnostnih kopij in obnove podatkov.

Povišanja varnosti podatkov in hitrejše obnove za poslovanje kritičnih podatkov v primeru pojava nesreče.

Fleksibilne infrastrukture hrambe podatkov,
ki bo omogočala rast, skladno z rastjo poslovanja in znižanja stroškov, povezanih s premikanjem podatkov na ustreznejše podatkovne nosilce. Kar predstavlja boljšo porabo virov hrambe podatkov.

» Več informacij

najem IT rešitev

Spoznajte katere rešitve vam nudimo na področju računalništva v oblaku.

»  Več Informacij

pomoč na daljavo

Omogočamo vam varno in dostopno tehnično podporo kjer koli po svetu. Sejo za nadzor oddaljenega računalnika vzpostavimo v manj kot 30 sekundah.


» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni