Varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov


Zakaj varnostno kopirati in arhivirati podatke?

Podjetja postajajo vse previdnejša pri rokovanju s svojimi podatki, pojavljajo se tudi strožje zahteve po zakonski skladnosti. Z namenom zagotavljanja integritete ter dosegljivosti zgodovinskih podatkov se v podjetjih uvajajo čedalje zmogljivejše tehnike izdelave varnostnih kopij ter arhiviranja, ki predstavljajo ene pomembnejših IT rešitev za poslovanje.


Kaj lahko storimo za vas?

V HC Centru bomo analizirali vaše poslovanje in IT okolje ter pripravili celovit načrt integracije sodobnega sistema varnostnega kopiranja, ki bo pisan na kožo vaši organizaciji. Naredili bomo oceno vaših poslovnih in operativnih zahtev po zaščiti podatkov, ki bo služila za pripravo strategije varnostnega kopiranja. Upoštevali bomo tako sedanje kot tudi prihodnje potrebe vašega podjetja.

Prednosti:

Zmanjšanje tveganja izgube podatkov in skupnih stroškov zaščite le-teh.

Skrajšanje časa potrebnega za izdelavo varnostnih kopij.

Skrajšanje časa obnove podatkov
iz nekaj dni na nekaj ur.

Centralizirano varnostno kopiranje podatkov za celotno podjetje.

Poenostavitev sistema in postopkov za varnostno kopiranje.

» Več informacij

najem IT rešitev

Spoznajte katere rešitve vam nudimo na področju računalništva v oblaku.

»  Več Informacij

pomoč na daljavo

Omogočamo vam varno in dostopno tehnično podporo kjer koli po svetu. Sejo za nadzor oddaljenega računalnika vzpostavimo v manj kot 30 sekundah.


» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni