Microsoft


Microsoft je med vodilnimi podjetji s področja informacijskih tehnologij na svetu in je eno izmed najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje. Njihov cilj je, da z izboljševanjem obstoječih izdelkov in predstavitvijo novih ter z nudenjem podpore globalnemu inovacijskemu omrežju in izvajanjem temeljnih raziskav r azširjajo zmožnosti računalništva.

Podjetje HC Center si je s svojim znanjem, referencami in zaposlenimi strokovnjaki pridobilo najvišji partnerski naziv - Microsoft Gold Certified Partner, kar nam omogoča dostop do baz znanja in globalnih rešitev. S pridobitvijo partnerskega naziva Microsoft Gold Certified Partner je podjetje HC Center potrdilo visoko usposobljenost na področju izvedb ter svetovanja Microsoft sistemskih rešitev.
 

Najem Microsoft programske opreme (SPLA) »

 

Več informacij:
www.microsoft.si

Microsoft Gold Partner

Podjetje HC Center je z vlaganjem v izobraževanje in certifikacijo ter z uspešno zaključenimi integracijami Microsoft sistemskih rešitev v letu 2010  pridobilo najvišji Microsoftov partnerski naziv Microsoft Gold Certified Partner.


» Več informacij

14 dni brezplačno

Vabimo vas k 14 dnevnem brezplačnem preizkusu programa HC Cloud backup za varnostno kopiranje
in arhivirnje podatkov.

» Več informacij

Microsoft Exchange 2010

Microsoft je najavil razpoložljivost programske opreme Microsoft Exchange Server 2010, ki podjetjem omogoča znižanje stroškov, varovanje komunikacij in zagotavljanje boljših storitev za uporabnike e-pošte.
»  Več Informacij

20. obletnica HP strežnikov

Strežniške rešitve družbe HP praznujejo 20. obletnico
» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni