Najem Microsoft Programske opreme (SPLA)


Podjetje HC Center je januarja 2010 s korporacijo Microsoft podpisalo pogodbo, ki našim strankam omogoča najem Microsoft programske opreme po načinu SPLA (Service Provider License Agreement).

Najem Microsoft programske opreme po načinu SPLA omogoča podjetjem sistem »plačaj kolikor potrebuješ« in sicer podjetje vsak mesec plača toliko licenc, kolikor jih potrebuje. S takim načinom licenciranja Microsoft programske opreme se podjetja lažje prilagajajo spremembam na trgu, ter so zato lahko bolj konkurenčna.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

Microsoft Gold Partner

Podjetje HC Center je z vlaganjem v izobraževanje in certifikacijo ter z uspešno zaključenimi integracijami Microsoft sistemskih rešitev v letu 2010  pridobilo najvišji Microsoftov partnerski naziv Microsoft Gold Certified Partner.


» Več informacij

14 dni brezplačno

Vabimo vas k 14 dnevnem brezplačnem preizkusu programa HC Cloud backup za varnostno kopiranje
in arhivirnje podatkov.

» Več informacij

Microsoft Exchange 2010

Microsoft je najavil razpoložljivost programske opreme Microsoft Exchange Server 2010, ki podjetjem omogoča znižanje stroškov, varovanje komunikacij in zagotavljanje boljših storitev za uporabnike e-pošte.
»  Več Informacij

20. obletnica HP strežnikov

Strežniške rešitve družbe HP praznujejo 20. obletnico
» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni